Els nostres clients tenen plena confiança en nosaltres

Construeix la teva màquina o la teva línia de producció, i deixa que nosaltres ens encarreguem de tota la instal·lació elèctrica, la programació d`equips, el projecte, l'enginyeria i la legalització.

iPad mock

Testimonis

Empresa


Disseny, Programació i Muntatge d'Automatismes, S.L.

Polígon Industrial Pont-Xetmar Carrer E nº9
17844 - Cornellà del Terri (GIRONA)
Telèfon: +34 972 596 875
Fax: +34 972 596 875

L’any 2007 un grup de professionals amb molts anys d’experiència acumulada en l’automatització industrial vàrem decidir crear l'empresa DPM Automatismes a la comarca del Pla de l'Estany.

Des de llavors, en continu creixement amb la demanda del mercat, ens hem implantat a la província de Girona, i des d'aquí oferim els nostres serveis en l’àmbit nacional i internacional.

Les nostres aplicacions s’emmarquen dins del món industrial, i tenim àmplia experiència en diversos sectors productius: paperer, constructors de maquinària, control de processos, indústria química, tractament d’aigua i alimentació, entre d'altres.

La nostra oferta s’adapta a les necessitats del client, des dels projectes claus en mà amb assessorament tècnic, fins a qualsevol de les seves parts independents, sempre en estreta col·laboració.

Disseny

Projectes i Esquemes

Assessorament en el disseny dels projectes, pel control i l'automatització de les màquines i els processos, desenvolupant solucions claus en mà.

Exemples...

Programació

Variadors - PLCs - Scada

Ens adaptem a tots els sistemes i marques de PLC's en funció de les preferències del client, el sector o les necessitats de cada aplicació.

Exemples...

Muntatge

Instal·lacions elèctriques

Disposem de taller propi pel muntatge dels armaris. Un equip professional propi d'instal·ladors s'encarrega d'executar totes les instal·lacions a casa del client.

Exemples...

Renovables

Energies Renovables

Gestió integral de projectes solars, tant tèrmics com fotovoltaics i biomassa. Som especialistes en parcs fotovoltaics i instal·lacions d'aerogeneradors eòlics de baixa potència.

Exemples...

DPM Automatismes

Telèfon d'atenció al client: +34 972 596 875


Disseny de Projectes i Esquemes Elèctrics

DPM Automatismes dissenya mitjançant el programari Eplan els esquemes elèctrics pel compliment de les normatives i de les especificacions de cada aplicació.


Programació de Variadors, PLCs i SCADA

DPM Automatismes s'adapta a tots els sistemes i marques de PLC's depenent de les preferències del client, el sector o les necessitats de l'aplicació. Entre d'altres, programem tot tipus d'autómates Siemens, Schneider, ABB, Omron, Bosch-Rexroth, Beckhoff, Mitsubishi...


Armaris i Instal·lacions Elèctriques Industrials

DPM Automtismes disposa de taller propi on es procedeix al muntatge dels diferents armaris i altres elements necessaris. Un equip professional d'instal·ladors de la pròpia empresa s'encarrega d'anar a intal·lar a casa del client, tots els accionaments dissenyats i muntats a DPMA: Armaris de distribució, de potència, de maniobra...


DPM Gisolar - Energies Renovables DPM Gisolar

L’energia solar fotovoltaica és avui la forma més barata, neta i segura de generar energia. Actualment pot generar importants estalvis per a la seva llar o la seva empresa gràcies a l’autoconsum amb panells solars fotovoltaics, aconseguint un cost molt reduït d'energia.

INSTAL.LACIÓ SOLAR PER LA SEVA LLAR

Instal.lació d’autoconsum per a clients particulars. Truqui'ns sense cap compromís i li farem una visita comercial on l’informarem dels avantatges tant económiques com ecológiques d’una instal.lació d’autoconsum.

INSTAL.LACIÓ SOLAR PER LA SEVA EMPRESA

Instal.lació d’autoconsum per a diferents empreses. Fem un estudi pel seu estalvi en la factura de la llum. Contracti energia solar i millori la seva dependència de la companyia elèctrica.

Contacta amb nosaltres

Pots trucar-nos en horari laboral al telèfon d'Atenció al Client: +34 972 596 875; o bé concertar una visita amb els nostres tècnics mitjançant el següent formulari.

Formulari de contacte